Autorijschool Hans van Lierop

de Kromme Geer 53
5709 ME Helmond
tel: 0652046825
email: hans@rijschool-hvl.nl
Om je rijbewijs te kunnen halen, is het noodzakelijk dat je de verkeersregels kent. Hiervoor is dan ook het theoriecertificaat in het leven geroepen door het CBR. Het is mogelijk om jezelf hier op voor te bereiden door zelfstandig te leren. Ik bied je zowel de mogelijkheid aan om via boek of online te leren.

Voor de leermethode via boek maak ik gebruik van het boek Itheorie van Lens Media. Dit boek is in combinatie met online oefenexamens.

Maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen je theorie online te leren. Bij autorijschool Hans van Lierop is het mogelijk om een code te kopen waarmee je in kan loggen op de website van Traffic Trainer, waar je vervolgens de theorie gaat leren. Omdat de scores online worden bijgehouden, kan ik meekijken op welke punten het nog niet helemaal lekker loopt. Hier kan ik dan tijdens de les meer aandacht aan besteden, zodat ook deze theorievragen geen problemen meer op zullen leveren voor je! Dankzij deze manier hebben al veel leerlingen hun theorie in één keer gehaald!